torstai 15. joulukuuta 2016

Kampaukset

Klassinen tyyli

Klassiset kampaukset ovat siistejä, ajattomia, hillittyjä ja asiallisia. Muodot ovat selkeitä ja yksinkertaisia. Kampausten pinnat ovat sileitä ja huoliteltuja. Esimerkiksi siistit nutturat ovat klassisia.
http://i0.wp.com/therighthairstyles.com/wp-content/uploads/2015/03/5-sleek-bun-updo-for-prom.jpg?w=500
En muistanut ottaa kuvia omista kampauksista mutta yllä on hyvä esimerkki klassisesta tyylistä.


Luonnollinen tyyli

Luonnolliset kampaukset ovat rentoja, pehmeitä ja käytännöllisiä. Muodot ovat pyöreitä ja kaarevia. Kihara- ja lettikampaukset esimerkiksi ovat luonnollista tyyliä.



Luuppi/silmukkakampaukset ovat luonnollista tyyliä. Tässä kampauksessa ponihäntä on jaettu seitsemään osaan, jotka on käännetty silmukalle.



Vapaa tyyli

Vapaan tyylin kampaukset ovat omaperäisiä ja rentoja, ja niissä usein yhdistellään esimerkiksi suoria ja kaarevia linjoja. Pintarakenteet ovat erilaisia, eikä vaan sileitä.




Saimme toteuttaa vapaan tyylin kampauksen haluamammalle tavalla. Hiukset on letitetty sivuilta, krepattu kauttaaltaan, ja tupeerattu taaksepäin.


Moderni tyyli

Modernit kampaukset ovat huomiota herättäviä ja rohkeita. Kuten nimestä voi päätellä, moderni tyyli seuraa ajan trendejä. Moderneissa kampauksissa yhdistellään monia tyylejä ja kokeillaan uutta.




Tekemämme moderni kampaus muistuttaa tavallaan luonnolisen tyylin kampausta, mutta se on toteutettu nyöritystekniikalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti