torstai 7. tammikuuta 2016

Awapuhi

Mikä on Awapuhi?

Awapuhi Wild Ginger by Paul Mitchell on Paul Mitchellin ja John Paul DeJorian kehittämä havajilaisen awapuhi-inkiväärin parantavia ominaisuuksia hyödyntävä luksustuotesarja. Kaikkiin Awapuhi-tuotteisiin käytettävä awapuhi-inkivääri saadaan täysin aurinkoenergialla toimivalta viljelmältä.
Awapuhi-tuotteiden ainesosat korjaavat vaurioituneita hiuksia ja tehokosteuttaa niitä. Sarjan shampoo on täysin sulfaatitonta, ja hoitokäsittelyt korjaa ja vahvistaa hiuksia jopa 80% verrattuna käsittelemättömään hiukseen. Tuotteissa on kolminkertainen keratiiniyhdiste KeraTriplex, joka muodostuu kolmesta elintärkeästä proteiinista. Awapuhi muotoilutuotteet kosteuttavat ja suojaavat hiuskia. Koko sarja sopii myös värikäsitellyille hiuksille.

http://www.poppyshairdressing.co.uk/offers/awapuhi-wild-ginger-special-offers_files/awapuhi-wild-ginger-keratin-intensive-treatment.jpg

Awapuhi Keratin Intensive Treatment -tehohoito (2-vaiheinen ammattilaiskäsittely)
- kemiallisten käsittelyjen ja lämpötyökalujen vaurioittamille hiuksille
- Keratriplex-keratiiniyhdiste elvyttää hiusta
- Keratiiniproteiini imeytyy hiuksen rakenteeseen korjaten ja silottaen hiuksen vaurioituneita osia

Vaihe 1:

Keratriplex-käsittely
- Pese hiukset Awapuhi Wild Ginger Moisturizing Lather shampoolla
- Levitä Keratriplex-tiiviste pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin, kääri hiukset pyyhkeeseen ja anna vaikuttaa 5 minuuttia. ÄLÄ huuhtele.
- Keratrplex-tiivisteen kerataaniproteiini imeytyy hiukseen, korjaa ja silottaa hiuksen vaurioituneet osat.

Vaihe 2:

Keratin Intensive -käsittely
- Levitä Keratin Intensive -hoitoaine hiuksiin ja anna vaikuttaa lämmössä 10 minuuttia. Huuhtele.
- Syvälle hiuksen rakenteeseen tunkeutuva voidemainen hoitoaine kosteuttaa ja antaa kiiltoa hiuksiin Keratriplex-tiivisteen käytön jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti