keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Ripsien ja kulmien värjääminen

http://cdn3.volusion.com/t5h6r.4srq5/v/vspfiles/photos/GB-300702-2.jpg?1404908301


Refectocil kestoväri

Refectocil-väriä käytetään sekä ripsien että kulmien värjäämiseen. Väri valmistetaan molempiin samalla tavalla. Valitse sävy asiakkaan toiveiden mukaan. Voit myös sekoittaa värejä halutun lopputuloksen saamiseksi.


Sävyt: 
Nro 1 - syvä musta
Nro 1.1 - graf iitti
Nro 2 - sinimusta
Nro 3 - luonnonruskea
Nro 3.1 - vaaleanruskea
Nro 4.1 - punainen

Väri sekoitetaan suhteessa 1:1, eli 2cm väriä ja 10 tippaa Refectocil Oxidant hapetinta (nestemäinen). Voidemaista hapetinta 15-20 tippaa.
Värin vaikutusaika on n. 10 minuuttia, tai toivotusta voimakkuudesta riippuen 5-10min.

Ripsien värjäys:

Suojaa asiakas ja säädä asiakastuolia ja niskatukea niin, että sinun on helppo työskennellä ja asiakas on mukavassa asennossa. Pese kätesi desinfioivalla pesunesteellä.

Puhdista iho silmien ympärillä ja ripset Refectocil eye makeup remover -puhdistusaineella. 

Valmista suojalaput (vanulapuista tai käytä valmiiksi muotoiltuja Refectocil eye protection paper -suojalappuja) ja värimassa lasiseen värikuppiin.

Levitä Refectocil skin protection cream -suojavoidetta suojalapuille ja aseta ne alaripsien tyveen käyttäen vanupuikkoa apuna (pyydä tässä vaiheessa asiakasta katsomaan yläviistoon niin lappujen asettaminen on helpompaa). Leitä voidetta yläluomille vanupuikolla.

Pyydä asiakasta sulkemaan silmänsä ja levitä värimassa ripsiin siveltimellä pyörittävin liikkein aloittaen oikeasta silmästä. Aloita silmän sisänurkasta ja etene ulkonurkkaan. Kun väri on levitetty, taita suojalappu varovasti yläluomen päälle.

Anna värimassan vaikuttaa n.10min. Jos silmiä kirveltää tai ne alkavat vuotaa, keskeytä vaikutus.

Kun väri on vaikuttanut, poista suojalaput varovasti.
Poista värimassa nihkeällä vanulla. Aseta vanu ripsien tyveen ja pyöritä kevyesti painaen. Vaihda vanua niin kauan ettei siihen jää enää väriä. Etene silmän ulkonurkasta sisänurkkaan. 
Pyydä asiakasta avaamaan silmät. Vedä alaluomea kevyesti alaspäin ja pyyhi alaluomi  ulkonurkasta sisänurkkaan. Tarkista lopuksi tulos.


Kulmien värjäys:

Puhdista kulmakarvat levittämällä puhdistusainetta vanupuikolla kulmakarvoille ja pyyhi kulmat kostutetulla vanulla yhdensuuntaisin vedoin.
Levitä suojavoide kulmakarvojen ylä- ja alapuolelle n. 1cm leveydeltä.

Valmista värimassa lasikuppiin.

Levitä värimassa siveltimellä kulmakarvojen suuntaisesti  suunniteltua muotoa noudattaen. Aloita oikeanpuoleisesta kulmakarvasta. Aloita levitys sisänurkasta ja etene ulkonurkkaan. 

Anna värin vaikuttaa n. 10 min. Tarkkaile värin kehittymistä ja mahdollisia ihoreaktioita. Jos iho ärtyy, keskeytä vaikutus. 

Värimassaa poistaessa pyyhi ensin kuivalla vanulla kulmakarvan tyviosasta ohimolle. Poista väri tarkemmin pyyhkimällä nihkeällä vanulla, ja vaihda vanua niin pitkään kun vanuun ei enää tartu väriä. Etene tyvistä ohimolle. Tarkista lopputulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti