sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Liikkeen hoitopalvelun esittely

Hoitopalvelu jonka esittelen on Kératasen Fusio-Dose -hoito. Valitsin tämän hoidon, koska en ole vastaavaan hoitopalveluun tutustunut aiemmin. Fusio-Dose on todettu ammattilaisten toimesta hyväksi hoidoksi, ja Vogue-lehdessä sitä on kutsuttu "hiustenhoidon Graalin-maljaksi".


Fusio-Dose on vain kampaamoissa tehtävä, asiakkaalle yksilöllisesti räätälöity hoito. Hoito koostuu kahdesta aineesta (tiiviste ja booster-aine) yhdistetystä hoitoaineesta, joka suihkutetaan asiakkaan hiuksiin. Tiivisteistä ja booster-aineista voi valita asiakkaan tarpeisiin sopivan hoidon. Hoidon luvataan antavan näkyvää muutosta välittömästi.

Tiivisteitä on neljää erilaista ja ne on suunnattu kuiville hiuksille, värjätyille hiuksille, vaurioituneille hiuksille, ja hennoille hiuksille.
Booster-aineita on viisi, ja ne ovat yllä mainittujen lisäksi suunnattu myös vaikeasti hallittaville hiuksille.


Hoito aloitetaan tekemällä analyysi asiakkaan tarpeista. Hiuksiin tehdään elastisuus ja kampaustesti, ja tarkastetaan kiilto, rakenne, pehmeys ja vahvuus.
Seuraavaksi sekoitetaan Fusio-Dose hoito asiakkaan tarpeen mukaan.
Tiiviste valitaan ensisijaisen tarpeen mukaan ja booster-aine toissaijaisen mukaan. Esimerkiksi jos asiakkaalla on vaurioituneet, värjätyt hiukset, valitaan tiivisteeksi vaurioituneiden hiusten tiiviste ja värjätyiden booster-aine.
Fusio-Dosen sekoittaminen on helppoa. Tiivistepurkki kierretään booster-ainepurkin alaosaan, ja booster-aineen säännöstely tapahtuu automaattisesti. Tiivistepurkki kierretään irti, siihen kiinnitetään suihkesuutin, ravistetaan kevyesti, ja Fusio-Dose hoitoaine on valmis. Hoitoaine suihkutetaan tasaisesti n. 10cm etäisyydeltä pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin. Hoito ei tarvitse vaikutusaikaa, vaan se huuhdellaan huolellisesti pois. Hoidolla on välitön vaikutus. Lopuksi asiakkaalle suositellaan hänen tarpeisiin sopivia kotihoitotuotteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti