torstai 12. marraskuuta 2015

Miesten hiukset, kulmikas kehälinja


  1. Tee hiuksiin hevosenkenkäositus (ohimolta ohimolle)
  2. Ota hiuksia n. 1cm kaistale otsalle, ja leikkaa muotolinja
  3. Leikkaa sisäkehä, eli ota keskeltä päätä pystysuorassa osio, ja leikkaa muotolinjan pituuden mukaan. Jatka kohti takaosaa ositukseen asti. Kaikki hiukset nostetaan kohtisuoraan ylös ja leikataan saman mittapituuden mukaan.
  4. Leikkaa hiusten pääliosa. Ota ensimmäinen vaakaosio keskeltä, nosta kohtisuoraan ylös, ja leikkaa aikaisemmin tehdyn muotolinjan mukaan. Jatka koko pääliosan pituudelta. Leikkaa seuraavaksi päälliosan sivut samalla tavalla. 
  5. Leikkaa korvalliset jälleen kohtisuoraan päästä katsottuna. Jatka samalla mittapituudella takaraivoon asti, ja leikkaa toinen korvallinen ja sivu samalla tavalla.
  6. Lopuksi leikkaa niska takaraivosta mittapituutta katsoen. Tekniikka sama kuin sivuosissa. Yhdistä pääli- ja sivuosa toisiinsa esim. pointtaamalla. Viimeistele ja siisti hiukset.
Omasta leikkauksestani tuli hieman pidempi kuin muilla, koska minulta oli jäänyt edellinen miesten leikkaus välistä. Föönauksen jälkeen viimeistelin kampauksen vahalla ja hiuslakalla, taisin myös vähän tupeerata pääliosaa muhkeammaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti